Jackson Public School District TEACHING SCHEDULE Green Elementary School

Note: Draw a heavy line across the paper to separate instructional time periods.

Teaching Assignment	Room	
Regular – Gr		S
Ex. Ed		D
Music		т
X Library		A
Counselor		S

School Date Teacher Admin. School Year Green Elementary August 28, 2017 Cheryl L. Winford Yavonka McGee 2017-18

	Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday	
	Subject Taught	Subject Taught	Subject Taught	Subject Taught	Subject Taught	
7:45	Open Library 15 minutes	Open Library 15 minutes	Open Library 15 minutes	Open Library 15 minutes	AR/Open Library 15 minutes	7:45
8:00	Planning			Planning		8:00
8:15	30 minutes	Planning	Planning	30 minutes	Planning	8:15
8:30	Pre K-Fletcher 30 minutes	60 minutes	60 minutes	Pre K-Fletcher 30 minutes	60 minutes	8:30
8:45		1				8:45
9:00						9:00
9:15	1 st Grade-Nave 60 minutes	1 st Grade-Dineen	1 st Grade-McClenty	Kindergarten-Quarles 60 minutes	Kindergarten-Leonard 60 minutes	9:15
9:30		60 minutes	60 minutes			9:30
9:45		1				9:45
10:00						10:00
10:15	3 rd Grade-Pettie60 minutes	2 nd Grade-Blue	3 rd Grade-Head	3 rd Grade-Baker	2 nd Grade-Torrey	10:15
10:30		60 minutes	60 minutes	60 minutes	60 minutes	10:30
10:45					1	10:45
11:00	Lunch 30 minutes	Lunch	Lunch	Lunch	Lunch	11:00
11:15		30 minutes	30 minutes	30 minutes	30 minutes	11:15
11:30	Preparation/Planning 30 minutes	Preparation/Planning	Preparation/Planning	Preparation/Planning	Preparation/Planning	11:30
11:45		30 minutes	30 minutes	30 minutes	30 minutes	11:45
12:00						12:00
12:15	Kindergarten-Frazier	4 th Grade-West	4 th Grade-Odie	4 th Grade-Posey	AR/Library Mgmt./	12:15
12:30	60 minutes	60 minutes	60 minutes	60 minutes	 School Website Mgmt./ STC Responsibilities/ 	12:30
12:45					60 minutes	12:45
1:00	2 nd Grade-Clincy 60 minutes	AR/Library Mgmt./				1:00
1:15		School Website Mgmt./ STC Responsibilities	5 th Grade-Rogers 60 minutes	5 th Grade-Brown		1:15
1:30		60 minutes	60 minutes	60 minutes	Book Club/ /Open Library	1:30
1:45	AR-2 nd Grade	AR-1 st Grade	AR-2 nd Grade	AR 1 st Grade	60 minutes	1:45
2:00 2:15	30 minutes	30 minutes	30 minutes	30 minutes		2:00 2:15
2:30	Staff Meeting	Teacher Preparation	Team / Cluster Meeting	Teacher Preparation Teacher Preparation		2:30
3:30	Teacher Preparation Planning	tion Planning Teacher Preparation Planning Planning Planning		Planning Conferences	3:30	
	riaililliy	Comerences	riaiiiiiiy	COMETENCES	Conterences	
	structional Time <u>315</u> min.	<u>285</u> min.	<u>285</u> min.	<u>315</u> min.	<u>255</u> min.	
Total Pl	anning Time <u>60</u> min.	<u>90</u> min.	<u>90</u> min.	<u> 60 </u> min.	<u>60</u> min.	